sant joan

La revetlla de Sant Joan deixa quatre contenidors cremats i molta brutícia a Sant Celoni

Els Bombers de la Generalitat també han hagut de rescatar un gos atrapat en una barana

per Jordi Purtí, 24 de juny de 2018 a les 11:38 |
Un contenidor cremat a la plaça del Bestiar de Sant Celoni | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Bombers de la Generalitat des de les vuit del vespre d'ahir dissabte i fins les vuit del matí d'avui diumenge han fet un total de vuit sortides emmarcades en l'operatiu de la Revetlla de Sant Joan a Sant Celoni, que ha deixat un balanç de quatre contenidors cremats i el rescat d'un gos atrapat en una barana. També han fet sortides de caràcter logístic, segons s'ha informat des del servei de premsa del cos.

Diverses dotacions de bombers durant la nit han hagut d'apagar la crema de contenidors al carrer Jaume I, Rectoria Vella, plaça del besatiar i en el Qm 56 de la carretera C-35. A més, també han hagut d'actuar per rescatar un gos que havia quedat atrapat en un immoble del carrer Ramon i Cajal.


A Tot Catalunya els Bombers de la Generalitat han hagut de fer un total de 862 sortides per apagar incendis en zona urbana, 320 persones han rebut assistència als hospitals i centres d'urgència d'atenció primària i el telèfon 112 de Catalunya ha atès durant la revetlla 4.088 trucades.

La revetlla de Sant Joan a sant celoni també ha deixat molta brutícia ja sigui per restes de petards o bé per gots o ampolles.
 

Brutícia per la ressaca de la revetlla de Sant Joan a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

 

Brutícia per la ressaca de la revetlla de Sant Joan a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí
 

 

Participació