Les atletes del CA Sant Celoni Clàudia Molleví i Mar Iglesias campiones de Catalunya Sub16

També van fer podi Marcel Gual (plata) i Pol Anglada (bronze)

Marcel Gual, Clàudia Molleví, Pol Casals i Mar Iglesias, atletes Sub16 del CA Sant Celoni que han fet podi en el Campionat de Catalunya
Marcel Gual, Clàudia Molleví, Pol Casals i Mar Iglesias, atletes Sub16 del CA Sant Celoni que han fet podi en el Campionat de Catalunya | @casantceloni
Redacció
24 de juny del 2018
Actualitzat a les 9:23h
Els atletes del Club Atletisme Sant Celoni demostren que passen per un bon moment de forma aconseguint bons resultats en les competicions que participen. Aquest cap de setmana, en les instal·lacions de la UA Barberà nous podis en el campionat de Catalunya sub16 a l'aire lliure amb medalles de diferents metalls.

Aquest és el cas de Clàudia Molleví que s'ha proclamat campiona de Catalunya en salt de llargada amb una millor marca personal de 5,16 metres. També ha pujat al caixò de campiona Mar Iglesias en llançament de javelina amb una marca de 30,20 metres. Aquesta atleta venia de ser quarta fa uns dies en el campionat d'Espanya.

I en categoria masculina dues medalles més en salt d'alçada. La plata per Marcel Gual amb una marca d'1,82 metres i el bronze per Pol Casals amb un salt d'1,78 metres.
 
Arxivat a