Inaugurada la remodelació de l'aparcament i el nou accés a l'escola Torre Roja de Sant Pere de Vilamajor

El projecte ha consistit en un nou camí pavimentat totalment independent des de la carretera BP-5109

Un moment de la inauguració de l'aparcament de l'escola Torra Roja
Un moment de la inauguració de l'aparcament de l'escola Torra Roja | AJSPV
Redacció
23 de juny del 2018
Actualitzat a les 7:32h

Sant Pere de Vilamajor ha inaugurat laremodelació de l'aparcament i el nou vial a l'escola Torre Roja. El projecte ha consistit en un nou camí pavimentat totalment independent des de la carretera BP-5109 a Sant Pere de Vilamajor, que comunica directament amb l'escola, aconseguint alliberar la càrrega circulatòria actual dels carrers de Can Derrocada.

A més, aquesta actuació permet una menor densitat i coincidència en el mateix punt de vehicles, autobusos escolars i vianants i ajudant a crear un fluxe de vehicles més ordenat al voltant de l'escola Torre Roja. Amb el nou vial, també es millora de manera notable l'evaquació de la zona en cas d'emergència, augmentant la seguretat tant per la pròpia escola com pels veïns del barri. També s'ha asfaltat l'aparcament que abans era de terra batuda, millorant així la seguretat i mobilitat de tota la zona. 


Durant l'acte es va destacar la millora que suposa aquesta obra pel funcionament ordinari del centre així com en la millora en la seguretat viària de tota la zona de Can Derrocada. La inauguració es va fer amb la presència de l'alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor, Pamela Isús; el regidor de Territori, Joan Bruguera; el diputat de territori de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbregas, i el diputat d'Ensenyament, Rafael Homet, diverses autoritats municipals i el cos directiu i docent de l'escola Torre Roja.