La CUP critica al govern municipal de Sant Celoni «per la manca d'inversions»

En un vídeo asseguren que el poble està aturat perquè només s'ha executat el 21% d'un total de 6,5 milions d'euros destinats a inversions

Jaume Turon, regidor CUP Ajuntament de Sant Celoni
Jaume Turon, regidor CUP Ajuntament de Sant Celoni | CUP Sant Celoni
Redacció
21 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:04h



El regidor de la CUP a l'Ajuntament de Sant celoni, Jaume Turon, ha criticat  avui, a través d'un vídeo enregisdtrat el fet que Sant celoni i La Batllòria tingui "un govern aturat". Aquesta  afirmació la fan després de manifestar que el grup municipal de CiU, amb el suport del PSC, disposaven de 6,5 milions d'euros per a inversions dels quals l'any 2017 "només se'n van executar 1,5 milions d'euros i això vol dir 5 milions no s'han utilitzat".

Turon també explica que hi ha 2.879.000 euros de la partida de despesa corrent que no s'ha gastat i que són uns diners que es podrien haver destinat a "millores en el servei d'atenció a les persones, al servei de neteja del municipi, a l'escola pública o a aplicar el porta a porta".

De la mateixa manera que posen èmfasi en la partida d'ajuts socials assegurant que s'ha gastat menys del cinquanta per cent. Amb tot "el que considerem més escandalós és la manca d'inversions promeses i no executades". En aquest sentit, assenyalen el passeig del Xumbo, l'Escola Blauet, accions a polígons indusatrials i l'escola Montnegre de La Batllòria "només s'ha executat el vint-i-u per cent de 6,5 milions". Per això des de la formació anticapitalista s'afirma que el poble està aturat i "Sant Celoni i La Batllòria no s'ho0 poden permetre"
 
Arxivat a