L'Ajuntament d'Hostalric nomena Hostalriquenc Il·lustre 2018 a Salvador Martí Viarnés

Des de la seva fundació és el director de Ràdio Dos 84, l'emissora municipal

Salvador Martí, nomenat per unanimitat Hostalriquenc Il·lustre 2018
Salvador Martí, nomenat per unanimitat Hostalriquenc Il·lustre 2018 | La Selva Comunica
Redacció
21 de juny del 2018
Actualitzat a les 15:15h
Els regidors de l'Ajuntament d'Hostalric (PDECat, ERC i IC-VERDS) han aprovat per unanimitat la distinció d'Hostalriquenc de l'any 2018 a Salvador Martí Viarnés, director de Ràdio Dos 84. La distinció vol reconèixer persones i entitats que amb les seves activitats promocionen la vila arreu o bé treballen per l'interès de la comunitat. Aquest guardói es concedeix des de l'any 2013 de manera bianual, coincidint amb la Festa Major d'Hostalric.

Ràdio Dos 84, va néixer a Hostalric l'any 1984 i des de llavors ha estat director de forma ininterrompuda Salvador Martí, qui s'ha dedicat de manera constant i sostinguda a donar forma i contingut a l'emissora municipal.

Durant la seva trajectòria, l'emissora ha portat a terme una tasca informativa, cultural, divulgativa i d'entreteniment amb programes de producció pròpia que apropen l'oient a la realitat de la vila. Salvador Martí, ha fet possible que l'emissora Ràdio Dos 84 hagi esdevingut un element de cohesió, on la col·laboració desinteressada dels seus voluntaris ha estat clau a nodrir i mantenir viu aquest projecte durant aquests 34 anys.
 
Salvador Martí, rebrà aquest reconeixement el dia 9 de juliol, en un acte que es farà al Centre Cultural Serafí Pitarra en el marc de la Festa Major 2018.