Eduard Vallhonesta: «Vull ser l'alcalde de tots els celonins i celonines», assegura el candidat del PSC

L'actual primer secretari dels socialistes de Sant Celoni i regidor de l'Ajuntament ha estat proclamat per unanimitat

Eduard Vallhonesta s'estrena com a candidat del PSC a l'alcaldia de Sant Celoni
Eduard Vallhonesta s'estrena com a candidat del PSC a l'alcaldia de Sant Celoni | PSC
Redacció
19 de juny del 2018
Actualitzat el 18 d'octubre a les 23:43h
El líder del PSC a l'Ajuntament de Sant Celoni, Eduard Vallhonesta, ha estat escollit per unanimitat a ser el candidat a l'alcaldia de Sant Celoni a les eleccions municipals de l'any vinent. Vallhonesta, de 30 anys, casat i amb un fill, treballa d'operari a una empresa del municipi. És tècnic superior en Gestió Comercial i Màrqueting. A més, estudia el grau universitari de Màrqueting i investigació de mercats. És el cap de l'oposició del consistori, i primer secretari del partit al municipi.

A l'assemblea que es va celebrar el passat divendres, el candidat socialista, va fer un resum d'aquests tres anys a l'oposició, afirmant que "gràcies a les propostes del PSC s'han augmentat ajudes socials com beques menjador, ajudes al SAD i al SAM…". També va fer referència a les inversions aprovades a proposta dels socialistes com "la piscina municipal o el passeig del Xumbo", entre d'altres.

L'alcaldable socialista va recordar la gran transformació que va viure Sant Celoni "durant els anys que Joan Castaño va ser l'alcalde de Sant celoni". En aquest sentit, considera que un clar exemple es va veure el divendres passat, amb la inauguració oficial de l'escola Soler de Vilardell i l'edifici de cicles formatius. "Uns centres que van començar a tirar endavant quan Joan Castaño era l'alcalde".

Eduard Vallhonesta assegura que es veu preparat per ser alcalde, amb moltes ganes, il·lusió i capacitat per tirar endavant un projecte que il·lusioni i transformi Sant Celoni, per poder tornar a ser referents d'altres municipis "per això vull ser l'alcalde de totes i tots els celonins i batlloriencs", va remarcar el candidat.
 

Assemblea del PSC de Sant Celoni per escollir candidat a l'alcaldia Foto: PSC

Arxivat a