Quatre ajuntaments del Baix Montseny volen mancomunar projectes culturals

Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera i Vallgorguina han signat un conveni per executar el projecvte "Programació cultural d'estiu al Baix Montseny i Orquestra Baix Montseny"

Redacció
19 de juny del 2018
Actualitzat a les 16:13h
Actuació de l'Orquestra Baix Montseny a Vallgorguina el desembre passat
Actuació de l'Orquestra Baix Montseny a Vallgorguina el desembre passat | AJVALL

Els ajuntaments de Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera i Vallgorguina, han signat un conveni de col·laboració per a la realització de projectes culturals mancomunats. El conveni pretén regular les relacions de col·laboració entre els Ajuntaments per executar i justificar el projecte cultural mancomunat "Programació cultural d'estiu al Baix Montseny i Orquestra Baix Montseny".

En aquest sentit, les actuacions que es duran a terme són, dinamitzar l'Orquestra Baix Montseny a través de la programació del concert "Simfonia dels videojocs" a Sant Celoni, Vallgorguina i Santa Maria de Palautordera; Promoure una programació cultural conjunta durant l'estiu, de finals de juny a mitjan de setembre; i Editar material gràfic amb tota la programació cultural del Baix Montseny. La programació recollirà propostes dels ajuntaments executors i també d'altres municipis de la comarca.

El conveni també pretén formalitzar i potenciar el treball conjunt que estan duent a terme els diferents ajuntaments del Baix Montseny en l'àmbit de la promoció de la cultura amb la voluntat d'establir, si és el cas, un marc de col·laboració més ampli, amb la participació d'altres ajuntaments, i més estable en el temps.