L'exposició «Fonts del Montseny» arriba a Breda

S'inaugurarà al Centre Cultural Els Forns el dia 22 de juny

Font Erola de Breda
Font Erola de Breda | Adrià Corella
Redacció
19 de juny del 2018
Actualitzat a les 15:46h
El divendres 22 de juny a les 20 hores tindrà lloc la inauguració de l'exposició Fonts del Montseny al Centre Cultural Els Forns, una mostra que romandrà oberta fins el 15 de juliol. Fonts del Montseny és un projecte del fotògraf bredenc Adrià Corella, juntament amb l'estudiós del Montseny Òscar Farrerons i la col·laboració del MEMGA d'Arbúcies. La mostra es composa de 25 fotografies de diverses fonts existents a diferents punts del massís del Montseny, així com 15 plafons explicatius i un dossier on es recull la tasca de recerca feta en el marc d'aquest projecte.

El projecte Fonts del Montseny és una recerca per a trobar, identificar i catalogar les més de 700 fonts existents a l'entorn del massís del Montseny. A més de les fotografies i una fitxa informativa de cada font, existeix un mapa amb la situació de cada font a Google Maps.

En el marc d'aquesta exposició el proper dissabte 14 de juliol tindrà lloc una excursió per la Ruta de les Fonts de Breda, un recorregut circular de 10 quilòmetres pel municipi i els seus voltants en el que Adrià Corella i Òscar Farrerons donaran a conèixer tots els detalls de 15 fonts. La Ruta de les Fonts de Breda forma part del projecte Fonts del Montseny, i actualment és una de les propostes finalistes del procés de pressupostos participatius 2018, que es troba en fase de votació.