Jordi Xena optarà a la reelecció a l'alcaldia de Santa Maria de Palautordera

Es presentarà a les eleccions encapçalant la candidatura de Junts per Catalunya

Jordi Xena votant a les primàries per escollir el candidat a l'alcaldia de Junts per Catalunya
Jordi Xena votant a les primàries per escollir el candidat a l'alcaldia de Junts per Catalunya | Jordi Purtí
Redacció
19 de juny del 2018
Actualitzat el 08 de novembre a les 16:34h
Aquest dilluns 18 de juny al vespre els associats i simpatitzants del PDECat de Santa Maria de Palautordera han escollit l'actual alcalde Jordi Xena com a candidat de Junts per Catalunya a les properes eleccions municipals i, per tant, optarà a la reelecció. En total han votat 43 persones, totes favorables al candidat.

Jordi Xena ha expressat la seva satisfacció pel suport rebut i ha afirmat que encara l'elecció amb il·lusió i ganes de poder continuar treballant per consolidar un projecte que ja fa dues legislatures que s'està portant a terme. Segons Xena hi ha "un projecte molt ben definit de transparència, de coherència i d'honestedat per treballar pel poble i estar al costat de la gent i millorar la seva vida".

L'actual alcalde de Santa Maria de Palautordera marca el seu projecte en les persones ja que té molt clar que els pobles són territori, però sobretot són persones. Per això, "tota l'acció de govern ha de girar al seu voltant i donar sortida a les seves necessitats i a les coses que els afecten".

Tanmateix considera que el fet d'haver estat escollit a través de primàries diu molt a favor de la democràcia perquè "és un exercici de posar-se a disposició dels associats i dels simpatitzants", ja que ha pogut votar tothom qui ha volgut. Alhora, remarca Jordi Xena, és una manera de poder explicar el projecte i de ser transparent.