Acaba la quarta legislatura del Ple dels Infants d'Arbúcies

El cinema a la fresca per Festa Major i la Festa Holly al Cassònia, properes propostes

Redacció
18 de juny del 2018
Actualitzat a les 15:36h
El ple d'infants d'Arbúcies 2018 ha tancat la legislatura 2017-2018
El ple d'infants d'Arbúcies 2018 ha tancat la legislatura 2017-2018 | AJA
El Ple dels Infants ha celebrat l'últim ple de legislatura 2017-2018. Una sessió en què l'alcaldessa, Judith Gràcia, i el tinent d'alcalde, Jofre Llorens han fet un emotiu discurs de comiat de part de tots els regidors de 6è que deixen el Ple dels Infants per deixar pas als nous regidors que s'incorporaran al curs 2018-2019.
 
Per la seva banda, el regidor d'Educació, Jaume Salmeron, també ha fet un discurs d'agraïment per la feina realitzada per tots els regidors i per totes les propostes que han presentat al llarg del curs, ja que "ens permeten tenir una altra visió del poble i de les necessitats dels infants". Per concloure l'acte, Salmeron ha fet entrega dels diplomes de reconeixement a tots els regidors de 6è: Judith Gràcia, Jofre Llorens, Muntsa Gómez, Nil Rovira, Joel Rovira, Dani Massachs i Laura Moreno.
 
Tot i acabar-se la legislatura, les activitats del Ple dels Infants seguiran per la Festa Major amb el cinema a la fresca, un acte que es va tornar a impulsar a través del Ple i que enguany serà la quarta edició. A més, a la jornada familiar Cassònia, que tindrà lloc el 15 de setembre, se celebrarà una festa Holly, una proposta que també va venir de la mà dels regidors del Ple dels Infants.
 
Arxivat a