Conferència magistral de Martí Boada al Congrés Internacional de Ciències Ambientals, a Mèxic

El doctor en Ciències Ambiental, Geògraf i Naturalista de Sant Celoni s'ha dirigit davant un miler de persones parlant sobre les ciències ambientals del segle XXI

Martí Boada a Mèxic
Martí Boada a Mèxic | MBJ
Redacció
14 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:03h
El doctor en Ciències Ambientals, Geògraf i Naturalista de Sant Celoni, Martí Boada, en representació de l'Institut de Ciències i tecnologia Ambiental de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB) ha obert avui el XVII Internacional i XXIII Congrés Nacional de Cienciès Ambientals que organitza la Universidad Autónoma de Zacatecas (UAZ) a Mèxic. L'obertura l'ha feta amb la conferència magistral "Las Ciencias Ambientales del siglo XXI, Ciencia o compromiso", davant un públic que superava el miler de persones.

L'objectiu d'aquest congrés és reunir a investigadors, estudiants, enpresaris, organitzacions guvernamentals i civils i tothom qui tingui afinitat per les ciències ambientals per tal de compartit experiències relacionades amb les ciències ambiental i diferents tipus de contaminació que afecta al planeta. En el decurs de quatre dies diferents persones parlaran sobre tecnologia, química, gestió, contaminació, salut toxicologia i patrimoni ambiental.
 
Arxivat a