llibres

El poeta Francisco Escobar i el músic JM Aparicio presenten a Sant Celoni el llibre «Vueltas de Planeta»

L'acte tindrà lloc el dia 19 de juny a la Biblioteca l'Escorxador

per Redacció , 13 de juny de 2018 a les 16:51 |
Els autors del llibre Vueltas de planeta
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El dimarts 19 de juny a les 19 h a la Biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni, i el divendres 22 a les 18 h a la Llibreria La Gralla de Granollers, es presenta el llibre de poemes "Vueltas de Planeta" del poeta Francisco Escobar. En la presentació es farà lectura d'alguns poemes per part del mateix autor, acompanyat de la música en directe. El llibre va acompanyat d'un CD amb la veu del mateix autor i la música creada pel músic de Sant Celoni JM Aparicio.

"Vueltas de Planeta" és la biografia versada d'una existència, de totes les existències. Al llarg de 50 poemes ordenats cronològicament l'autor recorre les vies de l'existència: la dels camins inexplorats en venir al món, aquells que s'obren en l'esplendorosa adolescència, els que s'endevinen com tortuosos graons en el caminar lliure de la joventut, els ja marcats rails pels quals transitem en la maduresa, i aquells desconeguts camins que ara estan en construcció i que afrontarem quan acabin les obres, quan la vellesa ens atrapi.

Un volum de poesia dividit en dos blocs ben diferenciats, que s'acompanyen amb il·lustracions a la primera part i de fotografies a la segona. Els poemes han estat gravats pel mateix autor Francisco Escobar, acompanyats de la música creada per JM Aparicio i enregistrat en un CD que pot ser escoltat al temps de la seva lectura. Una combinació de diverses arts que ara es compilen en un original i elaborat projecte.

 

Participació