Srta Muntanyetes: "Per mi la Festa Major de Sant Celoni és un aparador d'homes"

Un dels personatges claus explica en aquesta entrevista la seva visió de la Festa Major

Redacció
04 de setembre del 2012
Actualitzat el 09 d'octubre del 2019 a les 16:05h
La Srta Muntanyetes anima la Festa Major de Sant Celoni
La Srta Muntanyetes anima la Festa Major de Sant Celoni | Jordi Purtí
La Srta Muntanyetes anima la Festa Major de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

La Festa Major de Sant Celoni ja és a tocar. Senys i Negres centraran el protagonisme de l'activitat festiva, però la Srta Muntanyetes és un personatge clau perquè el Corremonts, nom amb el que es coneix la competició de les dues colles, sigui un èxit. La Srta Muntanyetes coordinarà, amb el seu estil particular, el tret de sortida de la festa i les proves puntuables. A només tres dies perquè tot comenci ha concedit aquesta entrevista a BaixMontseny.info

Què és per la Senyoreta Muntanyetes la Festa Major de Sant Celoni?
És una vàlvula d'escapament per oblidar-me de tots els mal de caps. la primera vegada que em va convidar el meu tiet, el Sr Monts, em va fer molta il·lusió perquè és un aparador d'homes potencialment de ser caçats.

I això?
Perquè estic soltera.

Com s'anima una festa com aquesta que surt tanta gent al carrer?
Doncs participant i reivindicant la identitat. És una oportunitat perquè cadascú tregui el més positiu de sí mateix, divertir-se i emocionar-se, provocar el somriure i abraçar a qui es posi al davant.

Qui és la Senyoreta Muntanyetes?
Tot és una improvisació que va sorgint. Sempre estic renovant, no sé mai que és ben bé el que haig de fer, però me'n surto. És un personatge molt proper a la gent que em fa la sensació que agrado tants als marrecs de quatre anys com als avis. Reconec que tinc un punt de provocació amb els homes, simpàtica amb les dones, però sempre conec on són els límits.Ser a prop de la gent, per la Muntanyetes això és una necessitat per aconseguir que el personatge sigui entranyable.

Com veus les colles?
Tots sóm molt bonics i boniques. Aquest any em penso que hi ha més bona predisposició a col·laborar plegats i sense tanta rivalitat. Per exemple, tinc la sensació que en la prova final, el Ball del Fanalet, hi haurà més parelles mixtes que no pas monocromàtiques.
 
Arxivat a