L'atleta de Vallgorguina, Marçal Cruz, campió de Catalunya Màster en llançament de martell

El representant del CA Sant Celoni va guanyar les dues proves de llançament de martell i va fer tercer en disc

11 de juny del 2018
Actualitzat a les 15:42h

Marçal Cruz campió de Catalunya Màster Foto: MCM

L'atleta de Vallgorguina del CA Sant Celoni, Marçal Cruz, ha tornat a pujar el podi com a campió de Catalunya de la categoria de veterans 40-44 en eldesprés d'haver aconseguit el primer lloc en la prova de llançament de martell amb una distància de 42,36 metres i llançament de martell pesat que també va fer la primera posició amb una distància de 12,40 metres.

El vallgorguinenc també es va classificar en tercera posició en la prova de llançament de disc amb una distància  de 34,49 metres. El Campionat de Catalunya Màster individuals i relleus es va disputar aquest cap de setmana a les instal·lacions de Mollet del Vallès.