Mireia Miracle i The Brunette Bros tanquen el Festival Internacional de Pallasses a Sant Esve de Palautordera

Durant quatre intensos dies el Circ Cric i l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera han acollit un programa d'activitats que més enllà dels espectacles constitueix un punt de trobada de la comicitat, amb una mirada femenina.

Festival Internacional de Pallasses a Sant Esteve de Palautordera
Festival Internacional de Pallasses a Sant Esteve de Palautordera | Circ Cric
Redacció
10 de juny del 2018
Actualitzat a les 9:50h
La Companyia Mireia Miracle  presentarà a dos quarts de dotze del migdia d'aquest diumenge 10 de juny a la plaça de la Vila de Sant Esteve de Palautordera l'espectacle Rojo, un dels darrers del Festival Internacional de Pallasses que des de fa cinc anys impulsa el Circ Cric i que s'està celebrant en diversos espais d'aquest municipi del Baix Montseny des de dijous d'aquesta setmana. Rojo és el camí d'un clown, un viatge cap als límits. Una dansa amb els confins.

El festival s'acabarà tal com va començar amb una nova actuació de The Brunette Bros. Circus, de Dinamarca que presenta l'espectacle The Greaatest & 2nd Smallest Circus in the world, a les set de la tarda a la carpa de la plaça Joan Serra de "les seves velles i atrotinades instal·lacions", tal com s'explica en el programa del festival. Un peculiar i únic viatge on es barregen titelles i gent.

Durant quatre intensos dies el Circ Cric i l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, han acollit aquesta cinquena edició del Festival Internacional de Pallasses amb un programa d'activitats, que més enllà dels espectacles de Pallasses, constitueixi un punt de trobada de la comicitat, amb una mirada femenina.

El Festival Internacional de Pallasses es fa ressò de les inquietuds de les pallasses, "volem mantenir aquest punt de trobada que suposa, una vegada a l’any compartir, veure's les cares i posar en comú les inquietuds de les dones que com els homes, troben en el riure i la comicitat una manera d'entendre la vida, la cultura i la professió. Alhora serveix per reivindicar i potenciar el paper de la dona dalt de l'escenari”, explica Montserrat Trias, impulsora del festival.

Un festival que promou la creació espais de trobada, intercanvi, formació, debat i reflexió sobre la comicitat femenina, dona visibilitat al treball de les pallasses a través d’espectacles, ofereix informació i ampliar la xarxa de contactes de les dones pallasses.