El palauenc del CA Sant Celoni, Oriol Madí, correrà el 4x400 a Jesolo (Itàlia)

Ha estat seleccionat per participar en la tercera edició del Campionat Unió Mediterrània Sub23

Oriol Madí a les pistes municipals d'atletisme de Sant Celoni
Oriol Madí a les pistes municipals d'atletisme de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
08 de juny del 2018
Actualitzat a les 16:46h
Aquest cap de setmana dels dies 9 i 10 de juny, se celebrarà la tercera edició del Campionat Unió Mediterrània Sub23 a Jesolo, Itàlia. La Real Federación Española de Atletismo ha seleccionat a set atletes catalans per a participar en aquest campionat internacional, entre els quals hi ha el velocista del Club Atletisme Sant Celoni, Oriol Madí. El palauenc formarà part de l'equip de relleus 4x400 m.

Els altres sis atletes catalans són Javier Delgado (FCB) disputarà els 400 m tanques, Alexis Rodríguez (FCB) els 3.000 m obstacles, Aleix Pi (AAC) participarà en perxa, Ramon Adalia (AAC) en triple salt, , Mònica Clemente (Av Manresa) en perxa i Anna Obradors (ISS-L’H) al relleu 4X100 metres.

Oriol Madí ha demosatrat que en aquestes darreres setmanes va afinant l'estat de forma aconseguint bons resultats com el campionat de 100 i 200 metres llisos en el Campionat de Catalunya Universitari el passat mes d'abril, el campionat del Vallès de 200 metres llisos el mes de maig i el campionat de Catalunya de 100 metres llisos i subcampionat de Catalunya de 200 metres llisos el passat 2 de juny a l'Estadi Serrahima de Barcelona.