Premi Altaveu 2012 per al popArb que se celebra a Arbúcies

El festival arbucienc ha estat premiat per haver contribuït a la potenciació d'una nova escena de poi i rock independent

Redacció
04 de setembre del 2012
Manos de Topoaquest divendres al Poparb12 d'Arbúcies
Manos de Topoaquest divendres al Poparb12 d'Arbúcies | Juanchi Pegoraro
Manos de Topoaquest al Poparb12 d'Arbúcies Foto: Juanchi Pegoraro

El festival musical arbucienc PopArb va rebre la setmana passada el premi que atorga el festival Altaveu en la seva edició de 2012, segons que s'informe en el web de l' Ajuntament d'Arbúcies . Es tracte d’un reconeixement a la trajectòria del PopArb “per haver contribuït a la potenciació d’una nova escena de pot i rock independent fet a Catalunya”. El comunicat en que es notifica el premi prossegueix: “Des del 2005 ha programat els grups més consolidats i emergents d’una de les etapes més diverses i brillants de la història musical del país. I ho ha fet amb modèstia, però amb rigor alhora, fins convertir-se en un dels festivals imprescindibles del panorama català”.

Anna Cerdà, coordinadora del popArb, va assenyalar: “Estem molt contents per aquest guardó que es un evident reconeixement a la nostra tasca. I volem donar les gràcies a totes les persones que ho han fet possible”.