salut

Es fan públics els vídeos guanyadors del concurs per commemorar el Dia Mundial sense Tabac

Organitzat per l'Ajuntament i el CAP de Sant Celoni estava adreçat als alumnes de 2n d'ESO de les escoles del municipi

per Redacció, 7 de juny de 2018 a les 17:16 |
Alumnes de 2n d'ESO de Sant Celoni | AJSC
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Celoni i el Centre d'Atenció Primària han organitzat un concurs de vídeos curts en grup, adreçat a l'alumnat de 2n d’ESO de les escoles de Sant Celoni per commemorar el Dia Mundial sense Tabac. La regidora de Comunitat, Magalí Miracle, i la directora del Centre d'Atenció Primària, Maria del Puig Deulofeu, han lliurat a la sala de Plens de l'ajuntament un reconeixement als vídeos guanyadors. S'ha tingut en compte tant l'elaboració com els missatges que han aconseguit transmetre els alumnes amb els seus vídeos. Els premis han consistit en vals per a activitats d'aventura i reptes.

El Dia Mundial sense Tabac, promogut per l'OMS des de 1988 i que es celebra cada 31 de maig, pretén informar la població sobre els perills que suposa el consum de tabac, la principal causa prevenible de defunció al món. La jornada també pretén fer difusió de les pràctiques comercials de les empreses tabaqueres i de les iniciatives que coordina l'Organització Mundial de la Salut (OMS) per lluitar contra l'epidèmia del tabaquisme, i protegir les generacions futures del consum de tabac, que actualment mata quasi sis milions de persones arreu del món, més de sis-centes mil de les quals són fumadores passives.

 

enllaç als vídeos


 

 

Participació