La Penya Blanc i Blava de Sant Celoni i comarca clou la temporada amb un dinar a Mosqueroles

S'espera l'assistència d'algun directiu del RCD Espanyol

Socis celonins a l'Aplec de penyes del RCD Espanyol a Blanes
Socis celonins a l'Aplec de penyes del RCD Espanyol a Blanes | cedida
Redacció
06 de juny del 2018
Actualitzat a les 14:59h

Els socis de Penya Blanc i Blava de Sant Celoni i comarca estan acabant de perfilar els darrers detalls del dinar de final de temporada 2017-2018 que se celebrarà el proper dissabte 16 de juny al restaurant Can Net de Mosqueroles a dos quarts de dues del migdia i s'espera la presència d’algun directiu de l’entitat.

Per viure aquest dia blanc i blau els socis adults de la penya -que estiguin al corrent de pagament de la quota-  només hauran de pagar de euros, mentre que els nens que siguin socis el dinar serà gratuït. El dinar està obert als aficionats del RCD Espanyol i en cas de volert assistir-hi el cost serà de 25 euros els adults i 12 euros els nens. La confirmació del dinars es pot fer abans del dia 9 de juny a Martí Casadevall (616706384), Cecilia León (630032905) o Diego Fernández (696330894).

D’altra banda, membres de la penya van ser presents la setmana passada a Blanes on es va fer el 28è Aplec de Penyes del RCD Espanyol, la cita més esperada del curs per al món social perico i la mateixa setmana que s’ha sabut que Joan Francesc Ferrer -Rubi- serà l’entrenador del primer equip la temporada vinent.

Arxivat a