Les pallasses es retroben al Circ Cric de Sant Esteve de Palautordera

Del 7 al 10 de juny se celebra la cinquena edició del Festival Internacional de Pallasses

The Brunette Bros. Circus de Dinamarca, partipa en el Festival Internacional de Pallasses
The Brunette Bros. Circus de Dinamarca, partipa en el Festival Internacional de Pallasses | Erin Bassa / Cric Cric
Redacció
06 de juny del 2018
Actualitzat el 07 de juny a les 8:35h
El Circ Cric i l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, acullen la cinquena edició del Festival Internacional de Pallasses. Del 7 al 10 de juny, i per cinquè any consecutiu, les pallasses es retroben amb una cita especial, il·lusionant i amb història amb l'objectiu de confegir un programa d'activitats, que més enllà dels espectacles de Pallasses, constitueixi un punt de trobada de la comicitat, amb una mirada femenina.

El Festival Internacional de Pallasses es fa ressò de les inquietuds de les pallasses, "volem mantenir aquest punt de trobada que suposa, una vegada a l’any compartir, veure's les cares i posar en comú les inquietuds de les dones que com els homes, troben en el riure i la comicitat una manera d'entendre la vida, la cultura i la professió. Alhora serveix per reivindicar i potenciar el paper de la dona dalt de l'escenari”, explica Montserrat Trias, impulsora del festival.

Un festival que promou la creació espais de trobada, intercanvi, formació, debat i reflexió sobre la comicitat femenina , dona visibilitat al treball de les pallasses a través d’espectacles, ofereix informació i ampliar la xarxa de contactes de les dones pallasses.

El tret de sortida serà a les vuit del vespre amb la Campañía Aèra de Teatro, a la plaça Joan Serra que presentarà l'espectacle Las Más Bellotas. Dintre de la programació hi ha l'actuació de The Brunette Bros Circus, de Dinamarca que presenten un peculiar i únic viatge per les seves velles i atrotinades instal·lacions, un espectacle amb aforament limitat a 70 persones i que es podrà veure diversos dies.

Un dels plats forts del festival d'enguany és l'estrena de Cabaret de Pallasses al Circ Cric, divendres 8 de juny a les nou del vespre amb Élise Ouvrier (França), Maite Guevara (País Basc), Jimena Cavalletti (Argentina), Elena Donzel (València), Marta Sitjà i Caroline Obin (França). La nit de divendres es tancarà amb Pallafòrum, a les onze de la nit a la Carpa Cuinetes del Circ Cric.

I dissabte Sant Esteve s'omplirà de pallasses, amb els espectacles de Martademarte (Papanatas Band), Cirquet Confetti (Miss Umbrel'la), Marta Carbayo (Dinamarca), cercavila de pallasses i gegantes, Balkan Paradise Orchestra, Maku Fanchulini (Argentina), Lila Monti (Argentina) i per acabar amb Cabaret Golfo a la cantina del Circ Cric.

El 5è Festival Internacional de Pallasses clourà diumenge 10 de juny amb la compañía Mireia Miracle de Madrid que presenta Rojo, a la plaça de la Vila de Sant Esteve de Palautordera.
 

Programació del Festival de Pallasses