1 de 10
economia

El Grup Bon Preu llogarà personal aquest any pel supermercat de Sant Antoni de Vilamajor

El Grup Bon Preu incorporarà per la campanya d'aquest estiu 400 persones

El Grup Bon Preu incorporarà aquest estiu 400 persones | Grup Bon Preu
per Redacció, 4 de juny de 2018 a les 18:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'aposta per la contractació de persones als supermercats Bonpreu i Esclat és contínua. El Grup Bon Preu preveu una gran temporada d'estiu i, per aixó, incorpora 400 persones a la seva plantilla per cobrir les necessitats dels seus establiments i les puntes de treball que es donen en aquest període, especialment als establiments de costa i zones turístiques. Els nous empleats treballaran en els punts de venda realitzant tasques d'atenció al client, reposició, venda de productes frescos o a la línia de caixes.

La campanya d'estiu durarà fins a mitjans de setembre. A banda d'aquesta

contractació, Bon Preu requerirà de noves incorporacions aquest any 2018 amb les
obertures dels nous establiments previstos a Girona, Lloret de Mar, Sant Cugat del Valles, Castelló d'Empúries, Barcelona, Masnou, Tossa de Mar, Manlleu, Sant Antoni de Vilamajor i Viladecavalls. Els candidats que vulguin inscriure's-hi només han de visitar la pagina web del grup i adjuntar el seu currículum a l'apartat "Treballa amb nosaltres".


Actualment Bon Preu té més de 6.400 treballadors, fet que situa el Grup entre les 10 empreses amb més empleats amb seu a Catalunya. El Grup Bon Preu disposa de: 125 supermercats Bonpreu, 50 hipermercats Esclat i 43 benzineres EsclatOil.

 

 

Participació