El Barça suspèn a socis del Baix Montseny per la revenda del carnet el dia del clàssic

Els carnets van ser utilizats per una xarxa organitzada per falsificar entrades i va suposar un frau d'1,5 milions d'euros | La sanció pot oscil·lar entre els dos anys i l'expulsió definitiva de l'entitat

Estadi del Camp Nou un dia de partit
Estadi del Camp Nou un dia de partit | Nikolai Karaneschev
Redacció
04 de juny del 2018
Actualitzat a les 19:17h
Voler fer negoci amb el carnet del FC Barcelona no sempre és una bona idea i menys si això suposa mermar la caixa de l'entitat blaugrana. I això és el que va passar el passat 6 de maig amb motiu del clàssic entre el Barça i el Madrid. En un partit d'aquestes característiques la revenda és habitual, però en aquesta ocasió el club va poder detectar fins a 2.823 entrades falsificades sobre la base de les dades de titulars de carnets abonats i que va suposar que l'entitat deixés de facturar -d'ingressar- 1,5 milions d'euros només en aquest partit. Entre els carnets afectats n'hi ha de socis de municipis de tot el Baix Montseny.

Davant d'aquesta situació, el club ha estat contundent i ara els propietaris dels carnets que s'ha detectat que han estat utilitzats per imprimir-ne entrades falses els ha donat un marge de dies per fer al·legacions i s'exposen pel cap baix a una sanció de dos anys o a una expulsió definitiva com a socis del FC Barcelona, a l'espera de prendre una decisió definitiva.

El portaveu del club, Josep Vives, en el seu moment ja va anunciar que són entrades falsificades en base a uns abonaments. "Això vol dir que hi ha una xarxa que ha implementat una tecnologia per fer això i es necessiten mitjans". Però no només el Barça està prenent mesures sobre el cas, la Fiscalia Anticorrupció també ha decidit obrir d'ofici una investigació.

 
Arxivat a