Cinc canvis de regidores i regidors a l'Ajuntament de Sant Celoni en tres anys de legislatura

Dos canvis són del PSC , altres dos del PDECat i un de la CUP

04 de juny del 2018
Actualitzat el 05 de juny a les 10:17h
A la línia superior els regidors i regidores que han plegat. A la inferior els regidors i regidores que han entrat
A la línia superior els regidors i regidores que han plegat. A la inferior els regidors i regidores que han entrat | Diversos autors
Dijous de la setmana passada Patrícia Rodríguez Pedraja va incorporar-se oficialment al ple de l'Ajuntament de Sant Celoni en substitució de Laura Costa, que va presentar la seva dimissió el passat mes de març. Aquest ja és el cinquè canvi de regidores i regidors que de moment hi ha hagut al consistori celoní quan falta un any per a les noves eleccions municipals. El ple de l'Ajuntament de Sant Celoni està format per disset regidores i regidors.

El primer canvi va arribar bastant aviat quan el 28 de gener de 2016 el socialista Joan Castaño, després de de trenta-set a l'Ajuntament ja fos com a regidor de l'oposició o com alcalde en diverses etapes va decidir deixar la política de manera definitiva. El seu lloc el va ocupar Josep Capote en el ple que es va celebrar l'1 d'abril de 2016. Josep Capote, com Joan Castaño, ja havia estat en diferents etapes com a regidor a l'Ajuntament de Sant Celoni.

Els canvis a les files del Grup Municipal Socialista van continuar uns mesos més tard del mateix any 2016. La regidora Montserrat Márquez va deixar el seu lloc en el ple del 4 d'octubre de 2016, cosa que va propiciar el retorn de Clemen Gutiérrez al ple de l'Ajuntament, tot i que aquesta vegada a l'oposició.

La sessió plenària celebrada el 26 de maig de 2017 va comportar la renúncia d'un regidor i d'una regidora. Per una banda Òscar Molès, integrant del Grup Municipal del PDECat i regidor d'Esports i Espai Públic de l'equip de Govern municipal. I per altra banda, Purificación Martín, regidora a l'oposició pel Grup Municipal de la CUP. A Òscar Molés el va substituir Ernest Vilà i en el lloc de Purificación Martín hi va entrar Andrea Peña, Els canvis es van fer efectius en la sessió plenària del 28 de juliol de 2017.

El cinquè canvi de regidors ha estat fa menys d'una setmana, arran de la dimissió de Laura Costa com a regidora de Comunicació i Promoció Econòmica en la sessió plenària del 23 de març de 2018. Ocupa el seu lloc en el ple Patrícia Rodríguez que es fa càrrec de la regidoria de Promoció Econòmica. L'àrea de Comunicació ha passat a la regidora Helena Lagarda.

Els únics dos mpartits que no han tingut canvis són ERC (al govern municipal) i ICV (oposició) i curiosament són també els dos únics grups municipals representats per una sola regidora, Magalí Miracle i Carmen Montes, respectivament.



 
Arxivat a