Cap de setmana d'èxit per al CA Sant Celoni en els Campionats de Catalunya i Espanya

Oriol Madí és campió de Catalunya ub 23 en 100 metres llisos i subcampió en 200 metres llisos | Noel Bolós és subcampió de Catalunya Sub23 de 800 metres llisos | David Coris és tercer del Campionat d'espanya Individual Sub14

Noel Bolós i Oriol Madí, medallistes del CA Sant Celoni en el Campionat de Catalunya Sub23 | CA Sant Celoni
04 de juny del 2018
Actualitzat a les 15:30h
La medalla d'or en la prova de 100 metres llisos que l'atleta del CA Sant Celoni va aconseguir dissabte en el Campionat de Catalunya Sub23, 20 i 18 va ser només el començament d'un cap de setmana d'èxit dels atletes de l'entitat celonina a l'estadi Serrahima de Barcelona., amb tres medalles i quatre llocs de finalista

El mateix atleta Sub23 de Santa Maria de Palautordera va tornar a pujar al podi en la prova de 200 metres llisos per penjar-se la medalla de plata en la prova de 200 metres llisos amb un temps de 21"51, marca que suposa igualar la seva millor marca personal.

La tercera medalla aconseguida per un atleta del CA Sant Celoni va ser per Noel Bolós amb un excel·lent segon lloc en la prova de 800 metres llisos amb un temps d'1'54"25 i, per tant medalla de plata. En la prova de 400 metres llisos va disputar la final per tancar la seva participació en sisè lloc amb un temps de 51"14, tot i que a la semifinal havia enregistrat 50"33.

Altres atletes que van participar en el Campionat de Catalunya van ser Angel Crespo (Sub 18), Aïna Barri (Sub 18), Marina Ferrer (Sub 18) i Víctor Coris (Sub 18).

David Coris bronze al Campionat d'Espanya Individual Sub14

Aquest cap de setmana l'atleta David Coris Cobos, del CA Sant Celoni, s'ha penjat la medalla de bronze en el Campionat d'Espanya Individual Sub14 que s'ha disputat a la localitat de San Fernando (Cadis), amb un total de 1.357 punts i amb els següents resultats per proves: