Breda, Sant Pere de Vilamajor i Sant Antoni de Vilamajor ja viuen un cap de setmana de gegants

Breda és el municipi amfitrió de la 25a Vila Gegantera Gironina i Sant APere i sant Antoni de Vilamajor comparteixen la XXIV Trobada de Gegants del Vallès

Cercavila de gegantons i capgrossos a Breda aquest matí
Cercavila de gegantons i capgrossos a Breda aquest matí | @ajuntamentbreda
Redacció
02 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:35h
Breda ja viu amb intensitat un cap de setmana que girarà al voltant del gegants ja que és el municipi amfitrió de la 25a edició de la Vila Gegantera Gironina, convertint-se en l'epicentre de l'activitat gegantera de la demarcació tant avui dissabte com demà diumenge, amb la programació de diverses activitats que es viuran amb la presència d'aproximadament una trentena de colles geganteres d'arreu de les comarques gironines. L'acte serveix per refermar la tradició gegantera del municipi, ja que la colla gegantera de Breda compta amb 22 anys d'història i ja va ser seu de la trobada comarcal de colles geganteres de La Selva l'any 2016.

Avui dissabte és el dia dels gegantons i capgrossos, amb plantada a la plaça de la Vila, cercavila pel nucli històric del municipi i ball de les colles tant durant el matí com per la tarda. La jornada acabarà amb un sopar de germanor entre tots els participants al poliesportiu municipal. Per demà diumenge Breda seguirà sent presa pels gegants gironins.
  I no menys intens és l'ambient de gegants que es viu als pobles també baixmontsenyencs de Sant Pere i sant Antoni de Vilamajor que des d'ahir divendres i fins demà diumenge acullen i comparteixen la XXIV Trobada de Gegants del Vallès. Per a tots aquests dies s'han programat també tallers de ball de gegants i capgrossos, de gralla i de timbals. Aquesta tarda de dissabte es farà la presentació de la Trobada Comarcal de Gegants del Vallès, a Sant Pere de Vilamajor i passejada gegantera amb els gegants de les viles organitzadores, entre d'altres activitats.