Telefònica tanca la centraleta de coure de Vallgorguina i deixa veïns sense telèfon

Hores d'ara hi ha famílies que porten al voltant de deu dies que no tenen cap telèfon en funcionament i, a més, no hi ha garanties de recuperar les numeracions anteriors

Redacció
31 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:34h
Terminal de l'Ajuntament de Vallgorguina
Terminal de l'Ajuntament de Vallgorguina | NBM
Després d'una setmana, i després de diverses trucades per part de l'Ajuntament de Vallgorguina i de diferents veïns a les companyies de telefonia, se'ls ha informat que la companyia Telefònica ha tancat la centraleta de coure i per tant totes les línies que hi eren connectades han deixat de funcionar (Projecte Faro). En aquest sentit cap de les altres companyies que operen al municipi -Vodafone, Jazztel, Orange...-, no han avisat amb antelació que aquestes línies es tallarien i desapareixerien, per tant les línies han estat tallades.

En aquest sentit, Telefònica diu que no pot recuperar la numeració perquè el titular és cadascuna de les companyies. En definitiva, es dona la situació que a Vallgorguina hores d'ara hi ha famílies que porten al voltant de deu dies que no tenen cap telèfon en funcionament i, a més, no hi ha garanties de recuperar les numeracions anteriors. A tot plegat, cal afegir que les companyies no donen un termini de quan tornaran a funcionar les línies.
Arxivat a