L'Associació Neurològica Baix Montseny organitza les primeres Olimpíades per a la gent gran a Sant Celoni

Una trentena d’avis i àvies participaran aquest dissabte en diverses activitats esportives al Centre Esportiu Sot de les Granotes

Primeres olimpíades per a la gent gran a Sant Celoni
Primeres olimpíades per a la gent gran a Sant Celoni | ANBM
Redacció
30 de maig del 2018
Actualitzat a les 16:42h
L'Associació Neurològica Baix Montseny organitza el proper dissabte, 2 de juny, les primeres Olimpíades per a la gent gran de Sant Celoni al Centre Esportiu Sot de les Granotes del municipi. Es tracta d'un esdeveniment dirigit als usuaris de l'entitat i que vol potenciar la implicació de les famílies i dels seus voluntaris.

Les Olimpíades, que compten amb el suport de l'Ajuntament de Sant Celoni, tenen per objectiu promoure l'activitat física de la gent gran afavorint un envelliment actiu i la seva participació. A més, també vol potenciar la visualització de les malalties neurològiques a la societat més enllà del propi espai de l'associació.

Les activitats per a la trentena d'usuaris que hi prendran part són adaptades a les seves habilitats i condicions físiques. Tots ells participaran en set proves diferents com encistellar una pilota, una cursa de cavalls, la pesca de peixos, fer punteria en una diana o hoquei, entre d'altres.

La jornada, que se celebrarà en dissabte per permetre la màxima assistència dels familiars i voluntaris, engegarà a les 10 del matí i s'allargarà fins les 13.30. Les portes del Sot de les Granotes estaran obertes per aquelles persones que vulguin conèixer l'entitat i les activitats preparades. Les Olimpíades començaran amb un petit acte d’inauguració i acabaran amb l'entrega dels guardons i un vermut de germanor per als participants, voluntaris i familiars.

Aquesta és la primera vegada que l'Associació Neurològica Baix Montseny organitza una activitat d'aquesta tipologia a Sant Celoni. L'entitat va sorgir el 2003 i està formada per 57 usuaris, 20 voluntaris i 229 socis. El seu objectiu és el de donar suport i atenció als malalts neurològics i a les seves famílies.
 
Arxivat a