Hostalric celebra el seu primer Gastrofestival Infusió Fest

Els dies 8,9 i 10 amb Pau Riba, El Petit de Cal Eril, Ni Deu ni Doors, Xavi Rizzo, Guillermo Cides, banda Daniel Higiénico Blues Experience i Bruts, entre d'altres

Pau Riba obrirà el GastroFestival
Pau Riba obrirà el GastroFestival | AJH
Redacció
28 de maig del 2018
Actualitzat a les 15:45h
A Hostalric s'uniran gastronomia i música els dies 8, 9 i 10 de juny. Durant aquestes dates es podrà gaudir de diversos concerts, espectacles per a tots els públics i tallers amenitzats amb la gastronomia més diversa amb la presència de food trucks i d’un punt de restauració pels amants de l’originalitat i el bon menjar.

El cap de setmana del 8 al 10 de juny, Hostalric celebrarà la primera edició del gastrofestival dins del recinte del Castell organitzat per l'associació cultural Infusió amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Hostalric. En aquest lloc emblemàtic del municipi, divendres 8 al vespre començarà l'espectacle amb el polifacètic Pau Riba, a continuació seguirà la festa amb les rumbes de la banda Carabruta i la culminació de la nit arribarà amb El Petit de Cal Eril. La jornada acabarà amb el grup local Ni Deu ni Doors.

Dissabte 9 de juny, Infusió Fest espera també a tots aquells que els hi agradi la dansa i vulguin gaudir de l'espectacle Petit Cabaret. Al migdia, tot fent un vermut, es podrà escoltar el cantant de versions Xavi Rizzo; gaudir de l'espectacle musical del millor stickista del món, Guillermo Cides (20h), del concert de l'incombustible banda Daniel Higiénico Blues Experience i la jornada finalitzarà amb el grup local Bruts i Dj’s.

Diumenge 10 de juny començarà ben d'hora pels amants del ioga i la meditació a les vuit del matí. Els més petits podran també participar en un taller de circ o jugar en el "mega" sorral. La festa continuarà amb l'espectacle i taller de dansa de Bollywood a càrrec del Centre Asana. Infusió Fest clausurarà el gastrofestival sota una pluja de colors amb una Festa Holi.

L'agenda i preu d'entrada del Gastrofestival Infusió Fest es pot consultar a la
pàgina de Facebook infusiogastrofestival o a Instagram: infusio_gastrofestival.