Sílvia Tomàs, cantautora de Sant Antoni de Vilamajor, protagonista de la cançó-videoclip reivindicativa «Perseguidas»

Es tracta d'un treball col·lectiu a favor de la llibertat d'expressió i contra la repressió que es farà públic aquest dilluns 21 de maig

Redacció
20 de maig del 2018
Actualitzat el 21 de maig a les 8:23h
Sílvia Tomàs en el videoclip Perseguidas
Sílvia Tomàs en el videoclip Perseguidas | captura videoclip Perseguidas

Aquest dilluns 21 de maig Sílvia Tomàs Trio farà pública una nova cançó-videoclip col·lectiva per la llibertat d'expressió i contra la repressió de l'Estat espanyol emmarcada en la campanya d'accions #NoCallarem #NoCallaremos. Aquesta vegada feta amb les veus de cantautores, cantautors i una poetessa: Sílvia Tomàs, Opoloh, Sisu, Mateoólika, Ual·la, Lidia Uve, Sònia Moll, El Sobrino del Diablo i Paradoxus Luporum. I també la col·laboració de molts altres músics, ballarins i ballarines, una actriu, tècnics de so i vídeo, amics i amigues.

La cançó es diu Perseguidas. Sílvia Tomàs, una de les veus que sona més al videoclip, i de les principals organitzadores, és veïna del Baix Montseny, fa un parell d'anys que viu a Sant Antoni de Vilamajor. La primera part de la cançó està cantada entre Sílvia Tomàs i Opoloh, la segona part és més estil vers/rap i és on apareixen les veus de tots els altres artistes.