Bretolades unionistes contra l'independentisme a Llinars del Vallès i Vallgorguina

La Brigada 155 reivindica la "neteja" de símbols independentistes a Llinars del Vallès | A Vallgorguina han apararegut pintades en contenidors i cartells malmesos

Cartell independentista malmès a Vallgorguina
Cartell independentista malmès a Vallgorguina | NBM
Redacció
19 de maig del 2018
Actualitzat a la 13:00h
Encaputxats i actuant amb la foscor de la nit. D'aquesta manera és com l'autoanomenada Brigada 155 "neteja" els pobles del Baix Montseny de símbols independentistes. Aquesta nit passada han reivindicat l'acció que han portat a terme a Llinars del Vallès traient els llaços grocs que hi havia en alguns arbres, també estelades i cartells amb la inscripció "Llinars municipi de la República" així com el cartell que dona el nom d'1 d'octubre al pavelló municipal.
 
La bretolada unionista, però, també s'ha deixat notar aquesta nit a Vallgorguina, tot i que en aquest cas no està reivindicada, almenys de moment, per ningú. La qüestió és que s'han malmès cartells de Vallgorguina municipi de la República Catalana i s'han fet pintades amb l'esvàstica nazi en una zona de contenidors d'escombraries, també amb la inscripció "viva España" i el missatge "CUP aki" a la tapa d'un dels contenidors.
 

pintades amb simbologia nazi en contenidors de Vallgorguina Foto: NBM