L'institut de Sant Celoni acull una representació del projecte Tots Dansen

La funció serà aquest dimarts 15 de maig

El treball de la coreògrafa Constanza Brncic amb els alumnes s'ha allargat per espai d'un trimestre
El treball de la coreògrafa Constanza Brncic amb els alumnes s'ha allargat per espai d'un trimestre | Ajuntament de Granollers
Redacció
14 de maig del 2018
Actualitzat a les 21:15h
Aquest dimarts, 15 de maig, es dona el tret de sortida a les representacions finals al Teatre Auditori de Granollers del projecte Tots Dansen, que enguany oferirà 4 funcions els dies 15, 16, 17 i 18 de maig a les vuit del vespre.
 
L’espectacle de dansa contemporània compta amb més de 600 joves de nou instituts de la comarca, tres dels quals, de Granollers: Marta Estrada, Celestí Bellera i Escola Municipal del Treball. Un joves que han estat part activa del projecte des que va començar a treballar-se als instituts ja que, a banda de protagonitzar les peces de dansa de l’espectacle, han format part del procés de creació a través de textos i vídeos sobre els racons preferits de la seva ciutat.
 
Constanza Brncic, acompanyada de professors dels sets centres participants i ballarins professionals, ha estat la coreògrafa encarregada de crear aquest espectacle fent, en tot moment, partícips als alumnes perquè se sentin seves les peces de dansa i puguin gaudir-ne al màxim.
 
El projecte, promogut per la Xarxa Transversal i el Mercat de les Flors, i impulsat a la comarca per l’Associació Cultural i el Teatre Auditori de Granollers, arriba a la sisena edició complint el seu principal objectiu: apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove, per esdevenir una eina educativa, i una vivència i experiència positiva, tant de manera individual com col·lectiva.
 
Dies de les funcions
 
15 de maig: Institut Baix Montseny (Sant Celoni), Institut Marta Estrada (Granollers)
 
16 de maig: Eugeni Xammar (l’Ametlla del Vallès), Institut El Vern (Lliçà de Vall)
 
17 de maig: Institut Lauro (les Franqueses del Vallès), Institut Bellulla (Canovelles), Institut Domus d'Olivet (Canovelles)
 
18 de maig: Institut Celestí Bellera (Granollers), Institut Escola Municipal del Treball (Granollers)
 
Durada aproximada: 60 min