Els agents rurals alliberen un esparver en la VII edició de la Jornada de Reciclatge de Gualba

Humana Fundación Pueblo para Pueblo, ha organitzat un taller de sensibilització sobre la importància de la prevenció de residus i la reutilització del tèxtil usat

Alliberament d'un esparver a Gualba
Alliberament d'un esparver a Gualba | AJG
Redacció
13 de maig del 2018
Actualitzat a les 17:55h
Aquest diumenge a Gualba s'ha celebrat la VII edició de la Jornada de Reciclatge amb diverses activitats per a tots els públics, la instal·lació d'un rocòdrom i la presència d'una deixalleria mòbil. Entre les activitats destacades hi ha hagut l'alliberament d'un esparver per part dels agents rurals a la plaça Joan Ragué.

En relació a la jornada, Humana Fundación Pueblo para Pueblo, ha organitzat un taller de sensibilització sobre la importància de la prevenció de residus i la reutilització del tèxtil usat. L'activitat, dirigida a la canalla, s'ha titulat "Hi ha Roba Estesa". El taller ha consistit en elaborar manualitats a partir de material reutilitzat; en aquest cas es tracta de fer bosses sostenibles amb samarretes i altres objectes.

A banda, hi ha hagut la recollida de deixalles pels voltants de la riera, activitat inclosa en la campanya Clean up Europe!