La colla de diables de Breda U9-7KOU celebra el seu 30è aniversari

El plat fort serà la cremada de l'Ajuntament a les 22.30. El foc i la llum s'apoderaran de la façana del consistori

30è aniversari de la colla de diables de Breda
30è aniversari de la colla de diables de Breda | @ajuntamentbreda
Redacció
11 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:09h

El dissabte 12 de maig la colla de diables U9-7KOU celebrarà els 30 anys de l'entitat amb una jornada plena d'activitats. Els actes començaran a les 11 hores amb la inauguració al Centre Cultural Els Forns de l'exposició "30 anys fent foc", un recull d'imatges de les tres dècades de trajectòria de la colla. A les 16 hores, també al Centre Cultural Els Forns es farà una plantada i trobada de bèsties amb totes les colles convidades: La Pell del Dimoni de Sant Celoni, Fures de Can Baró de Barcelona, Diables d'Argentona, Diables de Canovelles i Diables de Ripollet. A les 18 hores totes les colles participaran a una batucada pels carrers del municipi. El recorregut començarà al Centre Cultural Els Forns i seguirà pel carrer Capellans, carrer Nou, plaça de la Vila, plaça de l'Església, passeig de les Escoles i acabarà a la plaça Lluís Companys.

La nit concentrarà els actes relacionats amb el foc. A partir de les 21.30 hores la les bèsties de totes les colles presents faran una cremada conjunta a la plaça Lluís Companys. El plat fort serà la cremada de l'Ajuntament a les 22.30. El foc i la llum s'apoderaran de la façana del consistori deixant imatges espectaculars. Com a fi d'acte hi haurà focs d'artifici.

El Cercle Bredenc acollirà el fi de festa amb les actuacions de l'Orquestra Di-Versiones; el grup Seguirem, tribut a Obrint Pas i els Dj’s Pep i Ivan Vilà. L'obertura de portes serà a les 23.30 i els concerts començaran a la mitja nit. Les entrades tenen un preu de 8 euros comprant-les de forma anticipada a la Granja Sant Iscle 39 o a l'Estanc Rodà i de 10 euros a taquilla.