Setmana Europea de la prevenció de residus al Castell de Montsoriu

L'acció està emmarcada dintre de l'European Clean Day

Redacció
10 de maig del 2018
Actualitzat a les 18:47h
Castell de Montsoriu
Castell de Montsoriu | Google Street Wiew

El Castell de Montsoriu i el seu entorn és el paratge natural triat per l'àrea de Medi Ambient de Consell Comarcal de La Selva per dur a terme la campanya "Let’s clean up Europe", emmarcada dins l'European Clean Up Day. El proper dissabte 12 de maig un grup de voluntaris anirà fins al castell per a fer una neteja del seu entorn, eliminant la brossa abandonada als marges i al camí. A mig matí es celebrarà un esmorzar popular per a tots els participants. Un cop arribats al cim es farà una visita guiada al castell per a tots els participants.

L'organització proporcionarà pinces, rasclets i guants de làtex a tots els voluntaris. Per altra banda, es recomana portar roba i calçat còmodes per a pujar al Castell de Montsoriu i per la tasca que es durà a terme. Els residus que es recullin seran gestionats per l'empresa comarcal Nora Serveis Mediambientals per a la seva correcta gestió.

Tothom qui vulgui participar pot assistir a la trobada que es farà a les 9.30 hores al Coll de Castellar, punt de la pujada al Castell de Montsoriu on s'han d'aparcar els vehicles. Des d'allà s'anirà fins al castell i es procedirà a l'acció de neteja. Cal inscripció prèvia aquí.

L'European Clean Up Day és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius o altres espais.

Arxivat a