El pilot d'autocròs de Vallgorguina, Jordi Puigvert, es queda a un pas de no pujar al podi a Esplús

En aquest municipi aragonès s'hi va disputar la tercera prova del campionat estatal

L'Speed car de Jordi Puigvert a Esplús
L'Speed car de Jordi Puigvert a Esplús | JP
Redacció
10 de maig del 2018
Actualitzat a les 18:17h
El pilot de Vallgorguina, Jordi Puigvert, s'ha quedat a un pas de no pujar al podi en la tercera prova del campionat d'Espanya d'Autocròs celebrat el darrer cap de setmana en el circuit d'Esplús, a l'Aragó, on hi van participar un total de vuitanta equips dels quals gairebé la meitat, trenta-cinc, corresponien a la categoria de carcross, a la qual hi participa el vallgorguinenc.

Puigvert va començar la tanda fent el sisè millor temps als entrenaments, A les cursaes classificatòries va fer tres segones posicions i això li va permetre passar directament a la final i pujar llocs en la graella de sortida que finalment va ser en cinquena posició.

A la sortida final, el pilot de Vallgorguina va guanyar un lloc ràpidament cosa que el va situar en quarta posició i, malgrat el frec a frec amb el tercer classificat, Jordi Puigvert es va quedar a un pas de no ser al podi que, finalment, va estar ocupat per Juanjo Moll com a guanyador, Iván Piña, en segona posició i Óscar Palomo tercer.

Ara Puigvert després d'uns mals resultats a les dues primeres curses, puja fins a la setena posició del campionat. La propera cursa serà puntuable per al campionat de Catalunya el dia 19 de maig a Mollerussa.
 
Arxivat a