«Endavant avui convida la República», lema reivindicatiu dels CDR del Baix Montseny contra els preus de Renfe

Reclamen un transport públic al servei del públic, acabar amb els sous desproporcionats dels directius de Renfe i no fer pagar preus que la gent no pot pagar

Acció contra la Renfe a l'estació de Sant Celoni
Acció contra la Renfe a l'estació de Sant Celoni | @cdrsantceloni
Redacció
09 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:47h
Aquest matí alguns CDR del Baix Montseny han portat a terme noves accions de protesta a les estacions ferroviàries de rodalies de la línia R2 com Sant Celoni i Llinars del Vallès amb la finalitat de reivindicar un transport públic al servei del poble. Reclamen l'aturada de les taxes abusives, acabar amb els sous desproporcionats dels directius de Renfe, i prou de fer pagar a la gent normal un preu que no poden pagar.

En aquest sentit, a l'estació de Sant Celoni s'han penjat diverses pancartes a l'entrada de l'estació amb el lema "Sols el poble salva el poble. Stop a les pujades del transport". També s'han tapat les guixetes de venda de tiquets automàtics i les màquines de picatge amb el lema "Endavant, avui convida la República", animant als passatgers a no comprar bitllet.

Els CDR del Baix Montseny ja van fer una acció similar el passat 28 de febrer i avui l'acte reivindicatiu també s'ha fet a diverses estacions del Vallès Oriental de la R2 com Cardedeu, Les Franqueses del Vallès G. Nord i Granollers Centre, així com a Mataró (Maresme) a la línia R1.