Mercadona contracta 1.750 persones a Catalunya per la campanya d'estiu

Consulteu les ofertes laborals de l'empresa a la vostra zona

Un supermercat de Mercadona
Un supermercat de Mercadona | La botiga de Mercadona a Peligros, Granada
Redacció
09 de maig del 2018
Actualitzat a les 8:19h
La cadena de supermercats Mercadona ha anunciat la contractació de 1.750 persones a Catalunya amb motiu de la campanya d'estiu 2018. La companyia ha informat aquest dimarts a través d'un comunicat que amplia la plantilla de maig a setembre per "respondre a l'arribada de turistes i mantenir l'excel·lència en el servei".

Podeu consultar les ofertes laborals de Mercadona en aquest enllaç. Inclou un cercador que us permet concentrar la recerca a la vostra zona.

Mercadona contracta 9.000 persones arreu de l'estat espanyol, 2.000 més que durant la campanya d'estiu de l'any anterior. Del total de contractacions, un 19,5% són a Catalunya.

L'empresa presidida per Juan Roig ha explicat que els nous treballadors rebran un salari net de 1.132 euros al mes. La plantilla actual de Mercadona, que es reforça amb les noves incorporacions temporals, és de 84.000 treballadors, 12.895 dels quals al principat -un 15% del total-.

El director de contractació de Recursos Humans de la companyia, José Elías Portalés, ha destacat a la citada nota que l'objectiu de reforçar la plantilla és oferir als seus "caps clients)" el mateix servei "excel·lent" que reben a la resta de l'any a les més de 1.600 botigues de tot l'Estat.