L'itinerari audioguiat del centre de Sant Celoni s'adapta per a persones amb discapacitat auditiva

L'acte de presentació serà diumenge 13 de maig a les 11h del matí a l'Oficina de Turisme

Redacció
10 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:23h
Un dels panells audioguiats del centre de Sant Celoni
Un dels panells audioguiats del centre de Sant Celoni | Jordi Purtí
L'Ajuntament de Sant Celoni presentarà aquest diumenge 13 de maig una nova versió de l'itinerari audioguiat pel centre del municipi adaptat a les persones amb discapacitat auditiva. Es tracta d'una nova versió de l'actual itinerari audioguiat que funciona des de l'any 2015 i que permet fer l'itinerari de forma autònoma amb un dispositiu mòbil o tauleta.

Ara amb la voluntat de treballar en un turisme responsable i pensat per a tothom, els arxius d'àudio s'han substituït per uns vídeos signats i subtitulats en quatre idiomes que permetran a tothom, també a les persones amb discapacitat auditiva, fer el mateix recorregut amb un fàcil accés als continguts. A més, s'han inclòs imatges de l'interior dels principals recursos turístics per donar-los més visibilitat i apropar-los a persones amb mobilitat reduïda.

La presentació, que tindrà lloc al claustre de l'Oficina de Turisme diumenge 13 de maig a les 11 del matí, està oberta a tothom i comptarà amb un tast de l'itinerari amb la presència de guies amb llenguatge de signes.
Arxivat a