Sant Celoni acollirà el VII Festival de Poesia el 5 de maig

Núria Busquet Molist, Elm Puig, Eduard Ramírez Comeig, Sílvia Bel Fransi, Josep Grifoll i Silvie Rothkovic coincidiran a la trobada que tindrà un record especial al poeta Manel Marí

Redacció
04 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:45h
Núria Maetínez Vernis a l'escalinata de Can Ramis en una de les edicions del Festival de Poesia
Núria Maetínez Vernis a l'escalinata de Can Ramis en una de les edicions del Festival de Poesia | Jordi Purtí / Arxiu
El VII Festival de poesia de Sant Celoni convidarà dissabte 5 de maig algunes de les veus poètiques més remarcables de la llengua catalana de diferents procedències, edats i estils literaris. Sota la coordinació addicional de Pau Gener, el Festival ja arriba a la seva setena edició amb bon estat de salut. En paraules del propi Gener a l'Info 7 de Punt 7 Ràdio: "És un goig que puguem tenir això: mostres del que es fa en poesia en català ara mateix".

El programa comptarà amb els recitals de Núria Busquet Molist, Elm Puig, Eduard Ramírez Comeig, Sílvia Bel Fransi, Josep Grifoll i Silvie Rothkovic a les 6 de la tarda, a l'escalinata de Can Ramis. Tot seguit, a les 8 del vespre al porxo de Can Ramis i a la Sala Bernat Martorell es farà la ronda ràpida final, que ja s'ha convertit en marca del festival, i cloenda amb tots els poetes participants.

 
Arxivat a