La Guàrdia Municipal de Breda ja llueix la nova uniformitat de les policies locals de Catalunya

Els canvis més visibles són a la camisa, que passa a ser de color blau marí amb distintius reflectants a les espatlles, de color groc fluor

Dos guàrdies municipals de Breda amb el nou uniforme
Dos guàrdies municipals de Breda amb el nou uniforme | @ajuntamentbreda
Redacció
03 de maig del 2018
Actualitzat a les 18:27h

Des de la setmana passada el cos de la Guàrdia Municipal de Breda llueix la nova uniformitat, sorgida arran del procés d’homogeneïtzació dels uniformes dels 215 cossos de policia local de Catalunya en un sol model. Aquest canvi permet crear una imatge corporativa comuna als diferents cossos de policia de Catalunya, ja que és molt similar a la nova uniformitat dels Mossos d’Esquadra, canviant només en petits detalls.

Els canvis més visibles són a la camisa, que passa a ser de color blau marí amb distintius reflectants a les espatlles, de color groc fluor. La nova gama cromàtica i el disseny de la part superior de l’uniforme permet portar l’armilla antibales per sobre de la camisa de forma discreta. Els detalls, com els botons o les serigrafies amb el nom del cos són de color blanc.

Els pantalons, també blau marí, són més ajustats i flexibles, permetent una millor mobilitat de l’agent. Compten amb un folre extraïble per afavorir la regulació tèrmica. Finalment la caçadora i l’impermeable mantenen el mateix color i disseny. Com els pantalons, compten amb un folre extraïble en la zona del tronc per tal que l’usuari pugui regular la protecció tèrmica segons la temperatura exterior, faci o no ús de l’armilla antibales.

Finalment, els diferents complements, com botes, cinturó o guants, són de color negre. La nova uniformitat incorpora la Senyera a diferents localitzacions.