Brillantor dels atletes del CA Sant Celoni en la primera jornada del 56è Campionat del Vallès

Ha tingut lloc a Barberà l'1 de maig i s'han penjat quatre medalles d'or i una de bronze | Marçal Cruz, per la seva banda s'ha proclamat subcampió de Catalunya de Pentaló en categoria Màster

Els atletes del CA Sant Celoni que s'han penjat medalla en el Campionat del Vallès 2018 | Núria Morist
02 de maig del 2018
Actualitzat a les 15:24h
El passat 1 de maig es va celebrar la primera jornada del 56è Campionat del Vallès, a Barberà del Vallès. Després de caure un fort aiguat que va obligar a endarrerir el començament de la jornada, va caure una pluja de bons resultats per als atletes del Club Atletisme Sant Celoni: quatre medalles d'or, una medalla de bronze, moltes millors marques personals i algun récord del club.

En aquest sentit, Noël Bolós es va proclamar campió del Vallès de 800 metres amb un temps de 11'56"15; Joan Anglada campió del Vallès de 400 metres tanques amb un temps de 56"07; Oriol Madí campió del Vallès de 200 metres amb un temps de 22"11; L'equip femení de la prova de 4x100 format per Clàudia Molleví + Èlia Morist + Marina Ferrer + Aina Barri es van proclamar també campiones del Vallès amb un temps de 50"95, i rècord del club. Per la seva banda, Pol Casals medalla de bronze a salt d'alçada amb 1,72 m.

Altres resultats destacats

A més dels cinc llocs de podi, cal destacar les onze posicions finalistes per als atletes del CA Sant Celoni, l'Aïna Barri, 4a a 200mll amb un temps de 24"12, en Víctor Coris 4t a la prova de 800mll amb un temps de 2'00"28, l'Aïna Barri i la Marina Ferrer, 5a i 6a en llargada amb uns salts de 4.90m i 4.79m, en Marcel Gual, 6è en salt d'alçada amb 1.68m, l'Irene Garcia i la Berta Rodríguez, 7a i 8a en llançament de disc amb 16.11m i 15.75m, l'Irene Garcia i la Sara Asensio 7a i 8a en llançament de martell amb 23.92m i 23.20m, i els equips masculins de 4x100, 7ens i 8ens, amb uns temps de 47"61 i 47"78.

Resultats dels atletes del CA Sant Celoni.