Projectes socials, culturals i mobilitat dels alumnes de 4t d'ESO de Sant Celoni en l'Ajuntament Jove 2018

Les propostes són Pack Sènior (Cor de Maria), Circuit escènic (Avet Roig), Camí escolar-sansa bici (Institut Baix Montseny) i Ajuda a la tercera edat (La Salle)

Els alumnes de 4t d'ESO que van presentar els projectes amb l'alcalde i regidors i regidores de l'Ajuntament de Sant Celoni
Els alumnes de 4t d'ESO que van presentar els projectes amb l'alcalde i regidors i regidores de l'Ajuntament de Sant Celoni | AJSC
Redacció
30 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:54h
L'Ajuntament de Sant Celoni ha celebrat un any més el ple extraordinari per dotar de pressupost els projectes que els centres educatius Col·legi Cor de Maria, Escola Avet Roig, Institut Baix Montseny i Col·legi La Salle van presentar en el marc del projecte Ajuntament jove de Sant Celoni.

Enguany, el ple no va votar un projecte guanyador, sinó que seguint els criteris que marcaven les bases aprovades en el Ple de l'1 de març passat, es van repartir els 6.000 euros contemplats en el pressupost anual entre els diferents centres educatius participants.

En aquest sentit, els quatre grups d'alumnes de 4rt d'ESO van presentar el seu treball de recerca. Així, el projecte del Col·legi Cor de Maria és Pack sènior. Projecte per millorar la qualitat de vida a les persones grans sense recursos. La presentació va anar a càrrec de Laia Bassa, Ignasi Colàs, Pau Deumal, Ariadna Font i Raül Martínez. Van obtenir una puntuació de 224 punts i una subvenció de 1.564,61 euros.

L'Avet Roig, va presentar el projecte Circuit escènic, a càrrec de Roger Serrat, Pol Gómez i Intissar El Addab, amb una puntuació de 212 punts i una subvenció de 1.480,79 euros.

El tercer projecte exposat va ser el de l'Institut Baix Montseny Camí escolar-sansa bici, a càrrec de Judit Moya, José Luis Gonzalo, Anaïs Barbarà, Júlia Berenguer i Nicole Chicaiza. La puntuació atorgada va ser de 194 punts i 1.355,06 euros de subvenció.

Finalment, la quarta proposta dels centres educatius va correspondre al Col·legi La Salle amb el projecte Ajuda a la tercera edat, a càrrec d'Irene Garcia, Marcel Garzón Pau Campillo, Marc Campeny, Marçal Lombarte i Adán Trevejo. La puntuació atorgada pel ple de Sant celoni va ser de 229 punts i una subvenció de 1.599,54 euros.

Arxivat a