Els karateques del Baix Montseny Joan Just, Jordi Valdivia i Judit Camacho fan pòdium a Bilbao

Entre els tres s'han penjat dues medalles de plata i dues de bronze

Joan Just, primer per l'esquerra
Joan Just, primer per l'esquerra | RFEK
Redacció
30 d'abril del 2018
Actualitzat a les 15:44h
Els karateques del Karate Club Just Sant Celoni, Joan Just Clopés (júnior de -68 Kg.) i Jordi Valdivia Miranda (júnior de -55 kg.), s'han penjat les medalles de plata i bronze, respectivament, en la modalitat de kumite en la prova de la primera fase de la Lliga Nacional Júnior i Sub-21 2018 que organitza la Reial Federació Espanyola de Karate i que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Bilbao. Valdívia també ha estat tercer en la modalitat de kata. Tots dos han demostrat un nivell tècnic i tàctic molt alt amb els millors competidors de l'Estat.

Pel que fa a la competició femenina, la karateca de Santa Maria de Palautordera, Judit Camacho Torres, també ha pujat al pòdium aconseguint la medalla de plata en la categoria júnior de -53 Kg. La competidora palauenca ha estat brillant guanyant tots els combats amb autoritat fins a la final on va perdre per un ajustat 1-0, l'únic punt que li van marcar en tota la competició. Judit Camacho continua entrenant al Club Esportiu Mediterrani amb el seu Sensei Josep Puertas preparant el campionat d'Espanya de clubs i per la Lliga Mundial que es tindrà lloc a Sofia (Bulgària).

Aquesta primera trobada es complementarà amb una segona que tindrà lloc a Màlaga a l'octubre i la gran final a Madrid al desembre amb els vuit millors competidors classificats  de cada categoria.
 

Judit Camacho amb la medalla de plata, a l'esquerra de la foto Foto: Joan Camacho