El CH Sant Esteve empata amb el Sant Cugat en la jornada que ha perdut la categoria (31-31)

Els santestevencs dominaven per set gols a la mitja part i han encaixat el gol de l'empat a falta de quatre segons per acabar

Els jugadors del CH Sant esteve s'acomiaden de l'afició en el darrer partit a categoria estatal | Jordi Purtí
29 d'abril del 2018
Actualitzat a les 20:33h
El CH Sant Esteve ha acomiadat la temporada al pavelló Els Quatre Hereus amb un empat a 31 gols davant l'Handbol Sant Cugat en la jornada que també han sabut que, si no hi ha cap decisió administrativa en les properes setmanes, l'any vinent tornarà a jugar a Lliga Catalana.

Els santestevencs han començat molt bé el partit, amb gran concentració i encert davant la porteria rival, tant és així que a la mitja part han tingut un avantatge de set gols en el marcador 19-12 amb Jordi Planas liderant el seu equip amb vuit gols.

La intenció de l'equip que entrena Jordi Rovira era acomiadar-se de l'afició, sempre al costat de l'equip, amb una victòria. Hi ho estava aconseguint, però la reacció de l'Handbol Sant Cugat ha arribat i els jugadors que entre David López poc a poc han reduït la diferència fins que a tres segons pel final Oriol Cortés ha aconseguit l'empat a 31 gols.

Jordi Rovira, entrenador del CH Sant Esteve, ha dit que després de la decepció d'ahir amb la victòria del CH Palautordera que el condemnava al descens era molt difícil jugar concentrats al cent per cent i al final s'ha notat.

El jugador del CH Sant Esteve Jordi Planas una vegada més màxim golejador del partit amb 11 gols i Àlex Ortega amb 10 ho ha estat per l'Handbol Sant Cugat. El partit ha estat retransmès per la Xarxa de la Comunicació Local.