Màxima pressió per als equips del Baix Montseny per mantenir la 1a Estatal

El CH Palautordera i el CH Sant Esteve es juguen una plaça per la permanència i una altra pel descens a dos partits per acabar la temporada

CH Palautordera i CH Sant Esteve se la juguen per salvar la categoria
CH Palautordera i CH Sant Esteve se la juguen per salvar la categoria | Ricard Ametller
Redacció
27 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:30h
El CH Palautordera rep aquest dissabte a les set de la tarda l'OAR Gràcia de Sabadell en el penúltim partit de la temporada i darrer que jugaran al pavelló Josep Llavina i Esteve. L’equip que entrena Marc Lurbe no ho tindrà fàcil, tot i que està a només un punt de la salvació matemàtica i seguir un any més a la 1a categoria Estatal. Per tant, un partit amb aires de final però també amb dramatisme pel que pot suposar un resultat negatiu.

I que el partit és important per l'entitat ho demostra el fet que des de les xarxes socials del club s'ha fet una crida perquè demà el pavelló de Santa Maria de Palautordera sigui una olla a pressió que ajudi als jugadors locals a sumar, com a mínim aquest punt que li cal per seguir l'any vinent en aquesta categoria.

En condicions similars i una mica empitjorades s'hi troba el CH Sant Esteve perquè és l’equip que ara mateix és en posició de descens. Els santestevencs jugaran diumenge a les sis i cinc minuts de la tarda al pavelló Els Quatre Hereus i rep l'Handbol Sant Cugat. El partit serà retransmés per televisió per la Xarxa de la Comunicació Local i es podrà veure a través de VOTV.

Tot i la remuntada que l'equip que entrena Jordi Rovira està fent en aquesta segona volta té la pressió que no pot perdre cap dels quatre punts que hi ha en joc i esperar que el Palau no en guanyi cap. En funció del resultat que aquest dissabte faci el CH Palautordera, el CH Sant Esteve saltarà a la pista sabent si continua tenint possibilitats de salvar-se o bé ja és un equip descendit.

En definitiva pressió màxima per als dos equips veïns del Baix Montseny dels quals, en principi, només un podrà seguir a categoria estatal la temporada vinent.