La Generalitat adjudica les obres de la rotonda del «vado de Palau» a Agustí i Masoliver

Les obres costaran 417.477,43 euros sense IVA

Redacció
27 d'abril del 2018
Actualitzat el 29 d'abril a les 12:53h
Vista actual del nus de carreteres entre la C-35 i la BV-5301 on es construirà la rotonda
Vista actual del nus de carreteres entre la C-35 i la BV-5301 on es construirà la rotonda | Jordi Purtí
El Departament d'infraestructures de la Generalitat de Catalunya ha adjudicat a l'empresa Agustí i Masoliver, SA (AMSA) les obres d'execució del projecte constructiu de millora local (una rotonda), millora del nus de la carretera C-35, en el punt quilomètric 53,080, amb la carretera BV-5301 a Santa Maria de Palautordera, el que es coneix com el vado de Palau.

L'import de licitació ha estat de 417.477,43 euros sense IVA i en el moment que es comencin les obres es preveu que el termini d'execució sigui de set mesos. El preu de sortida era de 509.212,77 euros. A la licitació s'hi havien presentat també altres quatre empreses. Agustí i Masoliver, SA ha estat la més puntuada tant econòmicament com tècnica.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, tal com va avançar NacióBaixMontseny, va fer pública la convocatòria de licitació de la rotonda el passat mes de gener d'aquest any i consisteix en la reconfiguració de l'actual cruïlla en T proposant l'execució d'una rotonda a nivell, a la vegada que es reubica l'accés a una finca particular –Can Grasa- que genera confusió als usuaris, comprometent la seguretat viària d'aquesta cruïlla. Aquesta actuació, a més, implica la posada al dia dels diversos elements funcionals de la carretera en aquest punt: senyalització, abalisament, defenses i drenatge.