Endesa soterra un tram de línia elèctrica a Sant Celoni per reduir l'impacte visual de la xarxa

S’ha estès una nova línia subterrània de 50 metres a la urbanització Boscos del Montnegre

Redacció
26 d'abril del 2018
Actualitzat a les 15:48h

Zona on s'ha soterrat la línia Foto: Google Maps


Endesa ha acabat recentment els treballs de soterrament d'un tram de línia aèria de mitjana tensió a la urbanització Boscos del Montnegre, al terme municipal de Sant Celoni, amb l'objectiu de millorar la integració de les infraestructures elèctriques en aquest municipi del Baix Montseny i de reduir-ne el seu impacte visual.

L'actuació, que ha tingut un pressupost superior als 12.000 euros, aportats íntegrament per la companyia elèctrica, ha consistit en la retirada d'un tram de 32 metres de línia aèria de mitjana tensió a l'encreuament dels carrers de la Font de Santa Laura i de la Muntanya de Baix de la urbanització, mitjançant un nou tram soterrat de 50 metres. La línia té un total de 15,4 quilòmetres de longitud, 2,7 dels quals discorren per traça subterrània.

Aquesta actuació, que forma part del pla de millora de les infraestructures elèctriques al Vallès Oriental, beneficia de manera directa els veïns de Sant Celoni, alhora que en una millora en la xarxa de mitjana tensió de tot el municipi.
 
Arxivat a