1 de 10

144 llars de Palautordera fan compostatge domèstic

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament vol impulsar aquesta tardor un taller avançat i promoure un intercanvi d'experiències entre els compostadors

per NacióBaixMontseny, 30 d'agost de 2012 a les 17:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'agost de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El compostatghe domèstic té bona acollida a Palautordera Foto: DBM

D’acord amb les estadístiques que naneja l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera es té constància que al municipi ja hi ha cent quaranta-quatre llars que fan compostatge domèstic. La xifra és considerada propu interessant per l'Àrea de Medi ambient del consistori i, per aquest motiu ha previst posar en marxa, les properes setmanesun taller de compostatge avançat, dirigit a  totes aquestes persones.


L'objectiu, seria  millorar i perfeccionar el procés i poder intercanviar experiències entre els veïns. Una de les activitats que vol incloure l'Àrea de Medi Ambient en el taller es poder visitar diversos compostadors loocals amb la finalitat de poder conèixer diferents tipus de funcionament, ja que depenent de les matèries que s'hi col·loquin, freqüència i volums, tant el procés, com els organismes que hi treballen varia.

 

Participació