Detingut un grup criminal especialitza que havia robat en una casa de Vallgorguina

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones que presumpament havien robat a Vallgorguina
Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones que presumpament havien robat a Vallgorguina | Mossos Esquadra
Redacció
25 d'abril del 2018
Actualitzat a les 16:05h
Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes veïns de Badalona i l'Hospitalet de Llobregat per haver comès presumptament set robatoris amb força a l'interior dels domicilis un delos quals a Vallgorguina. Els altres són de les comarques del Vallès Occidental, el Baix llobregat i l'Alt Penedès. Als tres detinguts també se'ls imputa la possible pertinença a grup criminal.

La detenció ha estat possible després de dos rebatoris comesos a l'interior de dues cases veïnes el 9 d'abril passat a Collbató (Baix Llobregat) on els lladres havien forçat diverses portes, persianes i finestres del menjador i de la cuina i havien aconseguit endur-se diners en efectiu i joies i es va relacionar amb el robatori a una casa de Vallgorguina.
 
Dies desprès, el 18 d'abril, els investigadors van confirmar que els lladres van aconseguir cometre dos nous robatoris en una casa de Collbató i en una casa de Castellbisbal (Vallès Occidental) i que ho havien intentat sense èxit dos dies abans en una casa al municipi d'Abrera.

Actuació conjunta dels Mossos d'Esquadra
 
Els investigadors, considerant que es trobaven davant d'un grup criminal especialitzat en robatoris amb força a interior de domicili i amb incidència per tot el territori català, van establir un equip conjunt de treball amb la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra. La investigació conjunta va permetre identificar els possibles autors dels fets.
 
Finalment, el divendres 20 d’abril, els investigadors van realitzar un dispositiu per tal de detenir-los. Just després de cometre un nou robatori en un domicili de Vilafranca del Penedès i fugir del lloc en vehicle, els agents van aconseguir detenir els tres presumptes autors dels robatoris al peatge de Martorell.   
 
El grup buscava objectes fàcils de transportar i amb una sortida fàcil al mercat il·lícit, com ara diners en efectiu, joies, roba i objectes electrònics. Els tres detinguts van passar diumenge 22 d'abril a disposició judicial i el jutjat en funcions de guàrdia de l'Hospitalet de Llobregat va determinar la seva llibertat amb càrrecs.
Arxivat a