Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor units per una bufanda groga teixida pels veïns

També s'han instal·lat les cel·les d'un poble empresonat i a Sant Antoni de Vilamajore s'ha inaugurat la plaça 1 d'octubre

Baixada de la bufanda de Sant Pere a Sant Antoni de Vilamajor
Baixada de la bufanda de Sant Pere a Sant Antoni de Vilamajor | @helpeurope
Redacció
22 d'abril del 2018
Actualitzat el 23 d'abril a les 17:38h

Centenars de persones han unit aquest diumenre  Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor desplegant la bufanda de Vilamajor, en resposta a la crida feta per Help Us Europe i Teixim per la llibertat, com entitats organitzadores d'aquesta iniciativa, juntament amb el CDR i l'ANC. Es tracta d'una bufanda groga teixida aquest dissabte per diversos veïns dels dos pobles en suport als presos polítics. La bufanda ha tingut el seu inici a la cruïlla del carrer Sant Bernat amb l'Avinguda de Lluís Companys de Sant Pere de Vilamajor fins la plaça de la Vila de Sant Antoni de Vilamajor.

Aquest ha estat un dels actes centrals de la Primavera Catalana a Vilamajor que durant el cap de setmana s'han anat portant a terme com la instal·lació de la presó simbòlica a la plaça de la Vila de Sant Antoni de Vilamajor i que també ha comptat amb la participació de l'escriptora Teresa Sagrera, veïna de Sant Pere de Vilamajor, que ha fet lectures per la llibertat, així com un concert a càrrec de David Casamiquela i Anna Lacruz, a més de la lectura d'un manifest i l'actuació de la coral Lo Rossinyol.

I des d'aquest diumenge Sant Antoni de Vilamajor ja té la seva plaça dedicada a l'1 d'octubre ubicada a l'espai que hi ha al davant del Centre Cívic Escoles Velles.